Gençlerbirliği İbrahim Üzülmez'le yollarını ayırdı

Video yükleniyor...

Gençlerbirliği teknik direktör İbrahim Üzülmez'le yollarını ayırdı. Başkent ekibi, Üzülmez'in yerine Ümit Özat ile anlaşmaya vardı. Gençlerbirliği'nde resmi imzaların bugün atılması bekleniyor.

Gençlerbirliği'nden resmi açıklama
Öte yandan başkent kulübü, "İbrahim Üzülmez ve ekibine teşekkür ederiz" başlığıyla resmi bir açıklama yayınladı.

Gençlerbirliği'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Geçtiğimiz sezonun devre arasında takımımızın başına geçen İbrahim Üzülmez ile karşılıklı anlaşma sonucunda yollarımız ayrıldı. Başta Üzülmez olmak üzere yardımcıları Atilla Gerin, Ümüt Şahin, Slavchce Vojneski, Hakan Yurtvermez ve Ivan Jovanovski’ye bugüne kadar takımımıza olan katkılarından dolayı teşekkür eder; bundan sonraki çalışma yaşamlarında başarılar dileriz."

Üzülmez: "Helalleşerek yollarımızı ayırmaya karar verdik"
Teknik direktör İbrahim Üzülmez ise karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıklarını belirterek, "Oturduk, konuştuk, anlaştık. Helalleşerek yollarımızı ayırmaya karar verdik." diye konuştu.

Gençlerbirliği'nde önemli bir tecrübe edindiğine değinen genç teknik adam, "Göreve başladığımızda Gençlerbirliği zor durumdaydı. Güzel bir sinerji yakaladık ve takımı bulunduğu durumdan kurtardık. Bu sezon için de iyi çalıştık ama olmadı. Elbette görüş ayrılıklarımız da oldu. Gençlerbirliği'ne başarılar diliyorum. Çok önemli bir tecrübe yaşadım." ifadelerini kullandı.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Çaykur Rizespor -  Adanaspor maç sonucu ve özeti

Osmanlıspor - Kayserispor maç sonucu ve özeti

Atiker Konyaspor - Kasımpaşa maç sonucu ve özeti

Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe maç sonucu ve özeti