Balıkesir 'Buz' kesti

Balıkesir 'Buz' kesti






Gençlerbirliği
yeni teknik direktörü İrfan Buz ile çıktığı ilk karşılaşmada Balıkesirpor'a şans tanımadı.

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği, Balıkesirspor'u 3-1 mağlup etti.

İrfan Buz ile beyaz bir sayfa açan Gençlerbirliği, 35. dakikada Berat'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda rakip kalede baskı kuran konuk takım Sercan Yıldırım'ın 57. dakikada attığı golle skoru eşitledi.

Bu dakikadan sonra 2. gol için rakip kaleye yüklenen Balıkesirspor'un bir topu direkten döndü. 70. dakikadan sonra vites artıran Gençlerbirliği, 75. dakikada yine Berat Tosun ile golü buldu. Bu golden 2 dakika sonra sahneye çıkan Uğur muhteşem bir golle galibiyeti perçinledi.

Böylece peşpeşe 2. galibiyetini alan Gençlerbirliği 7 puana yükseldi. Bu sezon 3. yenilgisini alan Balıkesirspor ise 3 puanda kaldı.

GENÇLERBİRLİĞİ: 3 - BALIKESİRSPOR: 1

STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEMLER: Alper Ulusoy, Adil Sinem, Cevdet Kömürcüoğlu

GENÇLERBİRLİĞİ:
Dahlin, Hakan Aslantaş, Ahmet Çalık, Tosic, Uğur Çiftçi, Gosso, Doğa Kaya (Dk. 42 Petrovic), Guido Koçer, İrfan Can (Dk. 69 Nizamettin Çalışkan), Stancu, Berat Tosun (Dk. 80 Deniz Naki)

BALIKESİRSPOR: Emrullah Şalk, Okan Alkan, Kulusic, Nuno, Bülent Cevahir, Jabbie, Andre Santos (Dk. 46 Vargas), Aykut Çeviker, Alanzinho (Dk. 79 Alanzinho), Sercan Yıldırım, Muğdat Çelik (Dk. 46 İlhan Depe)

GOLLER: Dk. 33 ve Dk. 75 Berat Tosun, Dk. 77 Uğur Çiftçi (Gençlerbirliği), Dk. 57 Sercan Yıldırım (Balıkesirspor)

SARI KARTLAR: Dk. 25 Okan Alkan, Dk. 90+1 İlhan Depe (Balıkesirspor), Dk. 45 Uğur Çiftçi (Gençlerbirliği)