Gençlerbirliği Antep maçına hazır

Gençlerbirliği Antep maçına hazır
Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında yarın sahasında Gaziantepspor'u konuk edecek.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak karşılaşmayı, hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetimindeki başkent ekibi, topladığı 12 puanla ligde 15. sırada yer alırken, Mutlu Topçu'nun çalıştırdığı Güneydoğu temsilcisi ise 14 puanla 14. sırada bulunuyor.

Gençlerbirliği, geçen hafta deplasmanda Trabzonspor'a, Gaziantepspor da konuk ettiği Medipol Başakşehir'e 1-0 yenilmişti.

66. randevu

Gençlerbirliği ile Gaziantepspor yarınki müsabakayla 66. kez karşı karşıya gelecek.

Başkent ekibi, 65 resmi karşılaşmanın 21'inde sahadan galibiyetle ayrılırken, 27 maçı Gaziantepspor kazandı. 17 maç da berabere sonuçlandı. Gaziantepspor filelerini 64 kez havalandıran Gençlerbirliği, kalesinde ise 90 gol gördü.

Gaziantep temsilcisiyle ligde 52 kez puan mücadelesi veren Gençlerbirliği, 18 kez sahadan 3 puanla ayrılan taraf olurken, 20 kez yenildi. İki takım arasındaki 14 lig maçı ise berabere tamamlandı. 52 lig maçında 56 gol atan Ankara ekibi, kalesindeki 73 gole de engel olamadı.

Gençlerbirliği, kırmızı-siyahlı rakibini Ankara'da 26 lig mücadelesinde misafir etti. Başkentteki puan mücadelelerinin 14'ünü Gençlerbirliği, 4'ünü ise Gaziantepspor kazandı, 8 maç da eşitlikle bitti. Bu karşılaşmalarda Ankaralı futbol severler Gençlerbirliği'nin 36, Gaziantepspor'un ise 21 golünü izledi.

Gençlerbirliği, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı

Gençlerbirliği, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Başkent ekibi, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan çalışmada, ısınma hareketlerinin ardından top kapma çalışması yaptı. İdmana tedavilerine devam edilen Atta ve Berat ile grip olan Latovlevici katılmadı.