"Gemileri yaktık gidiyoruz"

"Gemileri yaktık gidiyoruz"
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Transfer yaptıkça her gün Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan haber bekliyorlar, 'Acaba bugün de mi oyuncu gelecek' diye. Biz onların gönüllerini hoş tutmak için gemileri yaktık gidiyoruz" dedi.

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ile Hayrat ilçesinde Nuhoğlu Vakfı tarafından düzenlenen 14. Geleneksel Hayrat Buluşması'na katıldı.

Burada konuşan Hacıosmanoğlu, vakfın eğitim ve öğrenim gören öğrencilere büyük katkısı olduğunu belirterek, tüm iş adamlarının doğdukları yere yatırım yapması gerektiğini söyledi.

Amaçlarının, bordo-mavili taraftarların arzu ettiği başarıları yakalamak olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, "Hiç kimse merak etmesin.  Mevcut kadromuza önemli oyuncular kattık. Eksik noktalara da ihtiyacı olan oyuncuları ilave edeceğiz. Bu saatten sonra alacağımız oyuncular üst düzey oyuncu olmak zorunda. İnşallah onları da kısa sürede tamamlayacağız" diye konuştu.

- "Gemileri yaktık gidiyoruz"

Kulübün hedeflerinin üst sıralara oynamak olduğunu vurgulayan Hacıosmanoğlu, bunun için de oyuncu kalitesinin yüksek olması gerektiğine işaret etti.

Transfer yapmalarına rağmen insanların doyumsuz hale geldiğine dikkati çeken Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim insanımız doyumsuz. Transfer yaptıkça her gün Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan haber bekliyorlar, 'Acaba bugün de mi oyuncu gelecek' diye. Biz onların gönüllerini hoş tutmak için gemileri yaktık gidiyoruz. Alınması gerekiyorsa bedeli neyse alacağız. Allah bize bu sene inşallah mutlu bir yıl geçirmeyi nasip etsin. Dualarınızı eksik etmeyin, çünkü duaya ihtiyacımız var."

- Halilhodzic: "Çok iyi çalışıyoruz"

Hacıosmanoğlu'nun konuşmasının ardından söz alan Halilhodzic ise taraftarların takımı çok iyi derecede desteklediğini belirterek, "Başkan Hacıosmanoğlu ile çok iyi çalışıyoruz ve sezona çok iyi bir takımla başlamak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Trabzonspor’un bu yıl çok iyi işler çıkaracağını umuyorum ve bunu da sizinle paylaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından buluşmaya katılan iş adamları ve hayırseverlere eğitime verdikleri katkıdan ötürü teşekkür plaketi takdim edildi. Bordo-mavili taraftarlar, programda Hacıosmanoğlu ile Halilhodzic'e yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğe, Vali Vekili Abdurrahman Koçoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Nuhoğlu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Nuhoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.