"Gelir gelmez 3 puan hediye etmek istiyorum"

"Gelir gelmez 3 puan hediye etmek istiyorum"
TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un yeni teknik direktörü Bayram Bektaş, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına ilişkin, ''İlk maç olması itibarıyla benim için önemli olan 3 puan almak. Gelir gelmez bunu taraftara hediye etmek istiyorum." dedi.

Kulüp tesislerinde antrenman öncesi açıklama yapan Bektaş, futbolcuların özverili bir şekilde hazırlıklarına devam ettiklerini belirtti.

Geçmişte yaşanan sıkıntıların ardından yeni yönetimin mevcut sorunları çözmek için gösterdiği üstün gayret ve FIFA'nın kararıyla silinen 12 puanın 6'sının iade edilmesinin moral verdiğini kaydeden Bektaş, şöyle konuştu:

''Bu takım 11 puan kazandı ama sonuçta 6 puan eksildi. Allah'ın izniyle yine olmamız gereken yere çıkacağız. Kart cezalısı Tom ve Mehmet Yiğit, Mersin İdmanyurdu maçında forma giyemeyecek. Onların yerini dolduracak başka oyuncularımız var. Her biri bu takımın oyuncusu, herkesten faydalanmak zorundayız.''

Mersin İdmanyurdu'nu iyi analiz ettiklerini ve buna göre bir oyun planı hazırladıklarını aktaran Bektaş, oyuna hakim olmak istediklerini söyledi.

Bektaş, devre arasında takıma yeni transferler kazandırılmasıyla güçlü ekip olacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"İlk maç olması itibarıyla benim için önemli olan 3 puan almak. Gelir gelmez bunu taraftara hediye etmek istiyorum. Bunun dışında futbolcuların üstünde oluşacak moral de önemli. Sonuçta futbolcularım da beni sevdikleri için galip gelerek 3 puanı hediye etmek isterler. Biz de bu hediyeyi yönetimimize ve taraftarımıza iletmek isteriz. Karşılıklı bir durum, bu maç sadece benim değil hepimiz için önemli. Allah'ın izniyle sahadan 3 puanla ve iyi bir futbolla ayrılacağız.''