'Demba Ba'yı aratacak mı?' deniyordu, 3'e katladı!..

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Eskişehirspor deplasmanında 2-1 kazanıp, 1 beraberlik, 1 yenilgiye karşın aldığı 5. galibiyetle son 7 sezonun 7. haftalar itibariyle en iyi performansını sergileyip liderliğini sürdürürken, teknik direktör Şenol Güneş futbolculara iki gün izin verdi.

Aldıkları galibiyet ve liderliğin korunması nedeniyle futbolcularına teşekkür eden, ancak maçın son bülümünde sıkıntı yaşadıkları ve yaptıkları hatalar nedeniyle uyarılarda bulunan Güneş, eksikleri olduğunu ve bunları tamamlamaları gerektiğini söyledi.

Milli takımlara giden futbolcular nedeniyle Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına çarşamba gününden itibaren eksik başlayacak siyah beyazlılarda teknik direktör Güneş, futbolcularını 9 - 11 ekim tarihleri arasında antalya'da kampa alacak. Tecrübeli teknik adam, bu kampta genelde takımda fazla forma şansı bulamayan futbolcularının performansını yakından değerlendirip onları hazır hale getirmeyi hedefliyor. siyah beyazlılar antalya kampında iki hazırlık maçı da oynayacak. Mardan Spor Kompleksinde cuma günü 19. 30'da Osmanlıspor ile karşılaşacak Beşiktaş pazar günü de aynı yerde saat 18'de shakhtar Donetsk ile karşılaşacak.

Siyah beyazlılar sezona iyi bir başlangıç yaparken bunda ilk iki hafta yedek soyunup daha sonra onbirde kendine yer bulan ve Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe maçlarının ardından Eskişehirspor karşısında da fileleri iki kez sarsan Mario Gomez'in payı büyük.

Siyah beyazlı takımda geçen sezon ismine şarkılar uyarlanan ilk 7 hafta 2 gol atıp sezonu 18 golle tamamlayan Demba Ba'nın yerine transfer edilen ve Senegalli yıldızın boşluğunu doldurup dolduramayacağı tartışılan Alman yıldız, attığı gollerle Beşiktaş'ı sırtlıyor.

7 haftada kaleyi bulan 11 isabetli vuruş yapan ve bunlardan 6'sını ağlarla buluşturan Gomez, böylece Çaykur Rizesporlu Kweuke ve Bursasporlu Necid ile birlikte ligin en golcü üç oyuncusu arasında yer alıyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş