"Gelecekte ona daha çok şans vereceğim"

"Gelecekte ona daha çok şans vereceğim"
Best Balıkesir'i Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında 91-57 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, üçüncü çeyreğin maçın kırılma noktası olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, "Maçın başından sonuna kadar ciddi bir şekilde oynadık. Oyuncularla hep, 'rakibimizin galibiyeti olmamasını aklınızdan çıkarın.' diye konuştum. Çünkü birçok maçta başa baş götürdüler. Bugün çok ciddi oynadığımıza inanıyorum. Üçüncü çeyrek maçın anahtar noktası oldu." diye konuştu.

Udoh başta olmak üzere bazı oyuncuları dinlendirdiklerini vurgulayan Obradovic, "Kenardan gelen müthiş bir katkı vardı. Ahmet Düverioğlu çok iyi oynadı. Demek ki ona gelecekte daha çok fırsat vermemiz gerekiyor, bunu hak etti. Rakibimizin kaliteli bir takım olduğuna inanıyorum ve galibiyetlerinin olmamasını gerçekçi bulmuyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Demir: "Büyütülecek bir mağlubiyet değil"
Best Balıkesir Başantrenörü Hakan Demir ise şunları kaydetti:

"Fenerbahçe üçüncü periyottan sonra ağırlığını koydu. Yüksek yüzdeyle oynadılar. Elimizden geleni yaptık. Yolumuz uzun, bütün takım elinden geleni yaptı ancak bizim için büyütülecek bir mağlubiyet değil."