Gaziantep'ten biletlere damping

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un asbaşkanı Bülent Konca, Torku Konyaspor ile yapacakları maçın 6 puan değerinde olduğunu belirterek, taraftarları takımı desteklemeye çağırdı.

Konca,  yaptığı açıklamada, geçen hafta mağlup oldukları Akhisar Belediyespor maçını "ligin en şanssız maçı" olarak nitelendirdi.

İyi oynamalarına rağmen Akhisar'dan puansız döndüklerini belirten Konca, şanssızlığı kırıp yeniden çıkışa geçmek için 17 Nisan Cuma günü yapacakları Torku Konyaspor maçını önemsediklerini vurguladı.

Lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini dile getiren Konca, herkesin galibiyete odaklandığını kaydetti.

Konya ekibiyle sıralamada aynı puana sahip olduklarına işaret eden Konca, şöyle konuştu:

"Bu maç, bize sıralamada 3 puandan daha fazlasını kazandıracak niteliğe sahip. Bu yüzden tek düşüncemiz mutlak galibiyet. Bizim için 6 puan değerinde olan Torku Konyaspor maçını taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz. Gaziantepspor'a gönül veren herkesi stadyuma bekliyoruz. Taraftarımıza destek olabilmek için maç biletlerini 5 liradan satışa sunduk. İstiyoruz ki el birliğiyle bu maçı kazanalım."

- Kaleci Karcemarskas'ın durumu


Konca, Akhisar Belediyespor maçında takım arkadaşı Vranjes ile çarpışarak sakatlanan kaleci Karcemarskas'ın sakatlığının sürdüğünü ifade etti.

Tecrübeli kalecinin tedavisinin Litvanya'da sürdüğünü belirten Konca, "Kalecimiz en az 3-4 hafta daha sahalardan uzak kalacak. Son durumu 2 hafta sonra yapılacak kontrolün ardından belli olacak" dedi.