Gaziantepspor'dan pozitif ayrımcılık

Gaziantepspor'dan pozitif ayrımcılık
Gaziantepspor, taraftarların aileleriyle tribünlerde yer alabilmesini kolaylaştırmak için kadın ve 18 yaş altı gençlere kombine biletlerde yüzde 70 indirim kararı aldı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 6 taksit imkanı sunulan indirimli kombine biletlere yalnızca stadyum gişelerinden ulaşılabilecek.

Kırmızı-siyahlı kulübün asbaşkanı Bülent Konca, kararı, çirkin ve kötü tezahüratın önüne geçebilmek amacıyla aldıklarını belirtti.

Taraftarları fair-play ruhuyla takımlarını desteklemek üzere aileleriyle birlikte tribünlere davet eden Konca, çirkin ve kötü tezahüratta bulunan taraftarların Passolig kartlarının bloke edileceğini ifade etti.

Geçen sezon kulübün çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle yaklaşık 2 milyon lira para ve tribün kapatma cezalarıyla karşı karşıya kaldığını anımsatan Konca, şunları kaydetti:

"Mevcut düzenlemede her maç için 50 bin liradan başlayarak 500 bin liraya kadar tekrara bağlı olarak artan para cezaları öngörülmekte. Taraftarlarımızdan, hem kendi haklarına hem aynı tribünde yer alan taraftarların haklarına hem de kulübümüzün haklarına halel gelmemesi için gerekli hassasiyeti göstermeleri rica ediyoruz."