Sessiz sedasız bitti!

Sessiz sedasız bitti!
Gaziantepspor, ligin 2. maçında MP Antalyaspor'u konuk etti. Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk yarısında takımlar net pozisyonlar yakalayamadı ve devre golsüz sona erdi.

İkinci yarı MP Antalysapor, Milan Baros'u daha çok topla buluşturmaya çalışırken, Çek isim 55'te göze hoş gelen bir atıkta gole yaklaştı. Golcü oyuncu, şık çalımlarla cezasahasına girdi, vuruşunu yaptı, top Karcemarskas'ta kaldı.

76'da MP Antalyaspor, Tita ile gole yaklaştı. Brezilyalı'nın, cezasahası sol ön çizgisi üzerinden çapraz vuruşunda top sağ direkte patladı.

Pozisyonun devamında Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hakeme itaraz edince hakem tarafından tribüne gönderildi.

Dakikalar 90+2'yi gösterirken Serdar Özbayrak'tar ile Anton Ferdinand arasındaki mücadelede İngiliz oyuncu yerde kaldı. Hüseyin Sabahcı penaltı noktasını gösterirken Gaziantepsporlu oyuncu kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

PENALTI İPTAL
Hüseyin Sabahcı, daha sonra yan hakemin uyarısıyla uyarısıyla, pozisyonu Gaziantepspor lehine serbest vuruş olarak değiştirdi.

Bu kararın ardından maçta başladığı gibi sona erdi.

Gaziantepspor bu beraberliğin ardından ilk puanını alırken; MP Antalyaspor puanını 2'ye çıkardı.

GAZİANTEPSPOR - MP ANTALYASPOR

STAT:
Kamil Ocak
HAKEM: Hüseyin Sabancı


GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Kecojevic, Kemal, Şenol, Taşkın, Bekir, Medunjanin, Ekrem Dağ, Turgut, Cenk, Sernas
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun

MP ANTALYASPOR: Fornezzi, Serkan, Emre, Aissati, Mehmet Sedef , Ferdinand, İbrahim, Uğur, Tita, Aissati, Milan Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba