"Galibiyeti hak ettik"

Video yükleniyor...

Bursaspor Teknik Sorumlusu İrfan Buz, Spor Toto Süper Lig'de 1-0 kazandıkları Elazığspor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyoruz" dedi.

Buz, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Ziraat Türkiye Kupası'nda çarşamba akşamı Galatasaray'a yenilerek elenmelerinin ardından ligde bu akşamki Elazığspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Bu karşılaşmadan mutlaka 3 puanla ayrılmaları gerektiğini belirten Buz, "Zor da olsa 1-0 kazandık. Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyoruz, sevinçliyiz. Bu galibiyet, tüm camiamıza armağan olsun. Galatasaray maçı sonucu içimizde burukluk vardı. Bu karşılaşmanın ardından lige dönmek kolay değildi. Futbolcu arkadaşlarımız iyi konsantre oldular. Bu galibiyetle 41 puan yaptık. Önümüzde 4 maç var. Artık Gençlerbirliği maçına hazırlanacağız" diye konuştu.

Yeşil-beyazlıların genç kalecisi Harun Tekin, Elazığspor maçının zor bir mücadele olacağını bildiklerini ifade ederek, kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Savunma oyuncusu Şener Özbayraklı da Galatasaray maçının ardından zor bir süreçten geçtiklerini söyleyerek, "Çarşamba akşamı istediğimiz sonucu alamadık. Şu an tek bir hedefimiz var, o da Avrupa kupalarına katılmak. İnşallah hedefimize ulaşırız" ifadesini kullandı.