"Galibiyete fazla ihtiyacımız var"

"Galibiyete fazla ihtiyacımız var"
Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, iç sahada kaybettikleri puanları Osmanlıspor maçı ile telafi etmek istediklerini söyledi.

Ferah, yaptığı açıklamada, lige verilen arada iyi hazırlandıklarını belirterek, "Sahaya çıkıp 3 puan için mücadele edeceğiz. İç sahada kaybettiğimiz puanları Osmanlıspor maçı ile telafi etmek istiyoruz. Bunu başarabilecek oyuncu kadrosuna sahibiz" dedi.

Osmanlıspor'un iyi bir takım olduğunu ifade eden Aykut Ferah, "İki takım için zor bir maç olacak. Her iki takım da sahaya kazanmak için çıkacak. Galibiyet için mücadele edeceğiz. Futbolcularımız bu maça çok iyi hazırlandılar. 90 dakikanın sonunda inanıyorum ki kazanan taraf biz olur ve üç puanı alırız. Bu maçtan alacağımız galibiyet bizi daha yukarılara taşıyacaktır. Hedeflerimiz doğrultusunda bu galibiyete rakibimizden çok daha fazla ihtiyacımız var" diye konuştu.

Ferah, sarı kart cezalısı olan Oboabona'nın Osmanlıspor maçında forma giyemeyeceğini kaydetti.

Yeşil-mavili ekibin Osmanlıspor karşısında Itandje, Orhan Ovacıklı, Koray Altınay, Viera, Eren Albayrak, Robin Yalçın, Makiadi, Mehmet Akyüz, Ahmet İlhan Özek, Chevalier, Kweuke muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.