"Galatasaray'ı yenersek..."

"Galatasaray'ı yenersek..."
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un basın sözcüsü Kaan Savruk, Galatasaray'ı yenerek, ligdeki ilk galibiyetlerine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Savruk, yaptığı açıklamada, ligin ilk dört haftasında 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 3 puan topladıklarını hatırlattı.

Ligin güçlü takımlarından Galatasaray'ı yarın konuk edeceklerini belirten Savruk, şunları kaydetti:

"Ligde 4 haftayı tamamladık. Geride kalan maçlarda takımımızın ortaya koyduğu iyi futbolun karşılığını maalesef alamadık. Galatasaray karşısında bu şanssızlığa son vermek istiyoruz. Rakibimiz çok güçlü, iyi futbolculardan kurulu bir takım ancak bizim de hedeflerimiz var. Galatasaray'ı yenerek, ligdeki ilk galibiyetimize ulaşmayı hedefliyoruz. Centilmence bir karşılaşma olmasını temenni ediyoruz. İnşallah karşılaşmadan iyi bir futbol sonucunda galip ayrılır ve Kurban Bayramı'nda taraftarımıza çifte bayram sevinci yaşatırız."

Taraftardan destek isteyen Savruk, "Taraftarımız bizim için önemli güç. Onların desteğine bu önemli maçta daha çok ihtiyacımız olacak. Yönetim olarak bilet fiyatlarını düşük tuttuk. Taraftarımızdan tribünleri doldurmalarını istiyoruz. İnşallah onların desteğiyle 3 puana ulaşırız" diye konuştu.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Galatasaray maçı, yarın saat 18.30'da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak.