Galatasaray'dan Manisa'ya

Galatasaray'dan Manisa'ya
PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un eski futbolcusu Oğuzhan Kayar'ın kiralık olarak transferi için Galatasaray kulübüyle prensip anlaşmasına vardığı bildirlidi.
Manisaspor Sportif Direktörü Erman Güracar, yaptığı açıklamada, sezon öncesinde ihtiyaçlarına göre transfer çalışmalarına devam ettiklerini, bu doğrultuda kiralamayı düşündükleri eski oyuncuları Oğuzhan Kayar için Galatasaray'la anlaştıklarını söyledi.

Gerekli işlemlerin ardından Oğuzhan'ın takıma katılacağını kaydeden Güracar, "Aynı şekilde kiralık olarak kadromuza katmayı düşündüğümüz Fenerbahçe'den Gökhan Sazdağı için de görüşmelerimiz devam ediyor. Yabancı kontenjanımız boş olduğu için bu konuda da bir kaç isimle temas halindeyiz. Akhisar Belediyespor'dan Erkan Taşkıran'la da hafta içinde bir görüşme yapmayı planlıyoruz" dedi.

3'üncü etap çalışmaları için yarın Kartepe'ye gidecek Manisaspor, hazırlıklarına 19 Ağustos'a kadar burada devam edecek. Kartepe'de 4 hazırlık maçı oynayacak Ege temsilcisi, 13 Ağustos Çarşamba Ankaragücü, 15 Ağustos Cuma Yeni Diyarbakırspor, 16 Ağustos Cumartesi Kırklarelispor ve 18 Ağustos Pazartesi de Kocaeli Birlikspor'la karşılaşacak.