Galatasaray'dan Juventus'a net cevap (LİG TV Özel)

Video yükleniyor...

Galatasaray'da Hollandalı yıldız Wesley Sneijder konusunda hareketli saatler yaşandı ve Hollandalı futbolcu sarı kırmızılı kulüpte kaldı.
 
Hollandalı yıldızın menajeri Türkiye'ye geldi ve Sarı - Kırmızılı yönetimle masaya oturdu...
 
Menajer Guido Albers sarı kırmızılı yöneticilerle önce kulüpte bir araya geldi. Daha sonra Albers ile başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Ali Dürüst bir restaurantta özel görüşme yaptı.
 
Sadece Lig Tv'nin görüntülediği buluşmada Albers'in, Sarı-Kırmızılı yöneticilere 'Ya Sneijder'in sözleşmesini uzatın ya da Juventus'a gitmesine izin verin' restinde bulunduğu öğrenildi. 
 
Sneijder'in Galatasaray'a transferinden sonra menajerliğine başlayan Albers'e yönetimin ''Biz Sneijder'den çok memnunuz. O da bizden. Ancak Sneijder'i isteyen varsa şartlarımız belli. Sneijder de gitmek isterse sözleşmesindeki 20 milyon euro'luk serbest kalır maddesini devreye sokarız ve transferi onaylarız" yanıtını verdiği belirtildi. 
 
Görüşmenin ardından Albers, Sneijder'in Galatasaray'da kaldığını söyledi.
 
Galatasaray ile Hollandalı yıldızın menajeri arasında bu gelişmeler yaşanırken, Türkiye'de hazır bekleyen Juventus'lu yetkililer de hayal kırıklığı yaşadı. 
 
Galatasaray'ın 20 milyon euro'luk bonservis bedelinden taviz vermemekte kararlı olması ve İtalyan yöneticilerin önerdiği rakamın bunun çok altında kalması transfer girişimini sonuçsuz bıraktı. 
 
Wesley Sneijder ise transfer çalışmalarını ailesiyle birlikte geçirdiği tatilden takip ediyor.