Galatasaray’dan Florin Andone sürprizi!

Galatasaray’dan Florin Andone sürprizi!
Galatasaray yönetimi, İspanya 2. Ligi kulüplerinden Cordoba ile Florin Andone transferi için bonservis pazarlığına başladı.

Stopere Bursaspor’dan Serdar Aziz’i monte eden Galatasaray, forvet harekâtı için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı takımın listesine Florin Andone de girdi.

Akhisar Belediyespor’dan Rodallega ile büyük ölçüde anlaşan sarı-kırmızılılar, Brugge’de oynayan Diaby için de girişimlerinde başarılı bir şekilde ilerliyordu. Ancak yönetim sürpriz bir hamle yaparak, İspanya 2. Ligi kulüplerinden Cordoba’da forma giyen Florin Andone ile temasa geçti.

Sıkı pazarlık yapıldı
Yapılan görüşmede Rumen futbolcu, “Kulübümü ikna edin, seve seve gelirim” ifadesini kullandı. Bunun üzerine Galatasaray, Cordoba kulübü yöneticileri ile temasa geçti. Andone’nin sözleşmesinin 2018 yılında bitecek olması nedeniyle pazarlıklarda ağırdan alan İspanyollar, 4 milyon Euro’luk bir rakam ile Galatasaray’ın karşısına çıktı. Galatasaray yönetimi ise 3 milyon Euro’luk bir teklif sundu. İki kulüp yöneticileri önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelecek ve durum netlik kazanacak. Andone’yi geçen sezon Aston Villa da istemişti ve İspanyollar, 5 milyon Euro fiyat biçmişti.

Kaynak: AMK

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Euro 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri

Puan Durumu

Canlı iddaa sonuçları


İtalya - İspanya maçı canlı izle