Galatasaray'dan Donk'a teklif var mı?

Galatasaray'dan Donk'a teklif var mı?
Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'de 2-2 berabere kaldıkları Galatasaray maçından aldıkları bir puandan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Öksüz, güzel bir maç izlettirdiklerini belirterek, "Galatasaray da Kasımpaşa da varlarını, yoklarını ortaya koydu. Güzel futbol oynadık. Galatasaray gibi ülkenin büyük takımını kendi sahamızda ağırladık. Hiçbir sıkıntı yaşanmadı ve sonuçta puanlar paylaşıldı" diye konuştu.

Öksüz, karşılaşmanın ilk yarısında oyuncuları Ryan Donk'un şutunda topun kale çizgisini geçtiğini iddia ederek, "Art niyetle yapılmayan şeyleri hata olarak görüyoruz. Televizyondan gördüğüm kadarıyla net bir goldü. Pozisyonu orta hakemin görmesi mümkün değil ama kale arkasındaki görevli hakemin görmesi gerekirdi. İnşallah bundan sonra bu tür hataları yaşamayız. Hakemlerimizin biraz daha dikkatli davranması lazım. Bu hatalar olmazsa daha çok mutlu oluruz" ifadelerini kullandı.

Hollandalı futbolcuları Donk'a Galatasaray'dan teklif gelip gelmediğiyle ilgili sorular üzerine lacivert-beyazlı kulübün başkan vekili, "Bu bir pazar. Herkes herkese talip olabilir. Sonuç itibariyle Kasımpaşa sıradan bir kulüp değildir. Paraya tamah ederek oyuncularını bir yere vermez. Oyunculara teklifler gelebilir. Bu yönetim kurulunun alacağı kararlara bağlıdır. Şu ana kadar herhangi bir teklif yok" şeklinde görüş belirtti.