Galatasaray'dan Bruma, Telles, Salih ve Sercan hamlesi

Video yükleniyor...

Galatasaray'da bir yandan Eskişehirspor maçı hazırlıkları sürerken yönetim de gelecek sezonun planlaması için kolları sıvadı.

UEFA'dan alınan 1 yıl men cezasının ardından 80 milyon euro olan futbol takımının maaliyetini 60 milyon euro civarlarına çekmek zorunda olan yönetimin, bu rakamı tutturabilmek için çalışmalarına başladığı ve öncelikle şu anda çeşitli takımlarda kiralık olarak bulunan toplam 15 futbolcunun elden çıkarılmasının planlandığı belirtildi.

42 sözleşmeli futbolcusu bulunan sarı kırmızılı yönetim, bu rakamı gelecek sezon için 28'e düşürmeyi istiyor. Yönetim, ilk olarak satın alma opsiyonuyla kiralık olarak gönderilen Salih Dursun, Bruma, Telles ve Sercan'ın bonservisleriyle oynadıkları takımlara satılması için görüşmelere başlayarak bu oyunculardan yüklü miktarda gelir elde etmeyi hedefliyor.

Yönetim, sözleşmeli oyuncuların sayısının azaltılmasının giderleri azaltacak olması nedeniyle bu konuya öncelik verdiği, ardından devam eden futbolcu sözleşmelerinin gözden geçirilebileceği belirtilirken, personel giderlerinin de azaltılacağı vurgulandı.

Yönetim, bir yandan giderleri düşürmek için çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan gelecek sezon takımın başına getirilecek ismi sezon bitmeden belirlemek için de temaslarına hız verdi.

Galatasaray'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları da sürüyor. Çarşamba günü İstanbul'a dönecek Sneijder'e kulüp doktorları tarafından bir tedavi programı verildiği ve Hollandalı yıldızın tedavisinin bu doğrultuda sürdüğü ifade edildi.

Sneijder'in 13 Nisan'daki derbiye kadar yetişme şansının çok az olmasına rağmen her türlü şartın zorlanacağı öğrenildi.

Arka adalesinde 2 . derece zorlanma olan Sneijder'in sakatlığının normal şartlarda 3-4 haftayı bulabileceği ancak sağlık ekibinin bu süreyi mümkün olduğu kadar aşağıya çekmek için özel bir tedavi uygulanacağı vurgulandı.


Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Galatasaray

Spor Toto Süper Lig

Maç Özetleri

Puan durumu