Galatasaray'dan Beşiktaş'a cevap

Galatasaray'dan Beşiktaş'a cevap
Beşiktaş'ın ligin 16. haftasındaki derbi maçı Konya'ya taşıma isteği Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst'e takılmıştı. “İstanbul'da oynamak istiyoruz” diyen Dürüst konuyla ilgili Beşiktaş’tan bir talebin de gelmediğini söylemişti.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ise Dürüst’e tepki göstererek “Artık konuyu göndemimize bile almayız" ifadelerini kullanmıştı. Konuyla ilgili tartışmalar sürerken konuşan Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, olayı farklı bir boyuta taşıdı.

MASRAF VE YORGUNLUK ETKENİ

Konuyu henüz yönetim olarak tartışmadıklarını belirten Yasaman “Şahsi fikrimi sorarsanız, maçın Konya'da oynanmasına sıcak bakmıyorum. Maç İstanbul’da oynanmalı. Deplasman masrafı, yorgunluğu gibi etkenler var. İkincisi de Beşiktaş bir İstanbul kulübü, seyircileri de takımlarını İstanbul'da görmek isterler. 1-2 defa Anadolu'ya gidilir ama devamlı gitmek olmaz. Ben Beşiktaş taraftarı olsam kızardım” dedi.

Yasaman ara transfer söylentileriyle ilgili de konuşurken ana kadroda yer almayan isimlerle yollarını ayıracaklarını belirtti. Kadroya ancak ihtiyaç duyulması halinde takviye yapacaklarını belirtti.

Kaynak: Bugün