Galatasaray'da zorunlu değişiklik!

Video yükleniyor...

Trabzonspor yenilgisinin ardından liderlik koltuğunu kaybeden Galatasaray'da sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Hamit'in sol arka adalesindeki problem nedeniyle Gaziantepspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği öğrenildi. 
 
Arka adalesinde gerilme olan ve tedavisine başlanan Hamit'in bu hafta sonu dinlendirileceği ve Gaziantepspor maçının ardından takımla çalışmalara başlamasının planladığı belirtildi. 
 
Son haftalardaki performansıyla alkış alan Hamit'in Gaziantepspor karşısında forma giyemeyecek olmasına rağmen Melo'nun hazır duruma gelmesi teknik heyeti sevindirirken Brezilyalı futbolcu 16 Şubat'ta sakatlandığı Balıkesirspor maçının ardından ilk kez bir lig maçında ilk 11'de sahada olacak. 
 
Melo'nun yanı sıra Emre Çolak'ın da Gaziantepspor karşısında maça ilk 11'de başlaması beklenirken Trabzonspor karşılaşmasında oyundan çıkan Burak'ın adalesinde sertleşme hissettiği için oyundan alındığı, ciddi bir probleminin olmadığı ifade edildi. 
  
Karşılaşma öncesinde Burak'ın 60 dakika oynamasının planlandığı ve ağrı hissetmesi halinde teknik heyete bilgi vermesi yönünde uyarıldığı belirtilirken adelesinde hafif bir sertleşme olan Burak'ın hafta boyunca tedavisiyle birlikte takım antrenmanlarına da katılacağı ve hafta sonu takımdaki yerini alacağı öğrenildi. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray