Galatasaray'da yeni sezon öncesi tempo artıyor!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da Danimarka kampı öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan çalışmalarda teknik direktör Jan Olde Riekerink tempoyu artırdı.

Hollandalı teknik adam, aynı tempoyu Danimarka'daki çalışmalarda da sürdürmeyi planlıyor. İkinci yurt dışı etap kampında gelecek sezonun büyük ölçüde şekillenen kadrosuyla çalışacak olan Riekerink, kondisyon yüklemesinin yanında taktik antrenmanlara da ağırlık verecek.

Sarı-Kırmızılılar, Danimarka ve İsveç'te oynayacağı hazırlık maçlarıyla gelecek sezon öncesindeki son durumunu görecek. Sarı-Kırmızılılar, 29 Temmuz'a kadar Danimarka'nın Aarhus şehrinde kamp yapacak. Galatasaray bu ülkedeki ilk hazırlık maçını 26 Temmuz Salı günü Danimarka Ligi ekiplerinden Aarhus ile oynayacak.

29 Temmuz'da Danimarka'dan İsveç'e geçecek olan Sarı-Kırmızılılar, İngiliz devi Manchester United ile 30 Temmuz'da Göteborg'ta karşı karşıya gelecek.

Yönetim transfer çalışmalarında ise emin adımlar atmak istiyor. Gerek UEFA Finansal Fair-Play kuralları gerekse de kulübün mali durumu nedeniyle Sarı-Kırmızılılar, transferde hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyor.

1 orta saha ve 2 forvetle transfer dönemini bitirecek olan Galatasaray, geçen sezonlardaki hataları tekrarlamak istemiyor. Yoğun pazarlıkların yapıldığı görüşmelerde Sarı-Kırmızılılar, alternatifli bir liste üzerinde mesai harcıyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri