2 transfer yolda! Dursun Özbek Ankara'da, gözler Almanya'da!

Video yükleniyor...

Ahmet Çalık ile yıllık 1.2 milyon euro garanti ücret karşılığından anlaşan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, Pazartesi günü Ankara'ya giderek Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile görüşecek. 

Bu görüşmede Dursun Özbek'in, Başkent ekibinin Ahmet Çalık istediği bonservis bedelini 3 milyon euro'ya indirmeye çalışacağı belirtildi. Gençlerbirliği'nin, bonservisin yanı sıra Galatasaray'dan sezon sonuna kadar Berk İsmail Ünsal ve Sinan Gümüş'ü kiralamak istediği öğrenildi.

Savunmaya takviye arayışları doğrultusunda Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık'ın transferini bitirme aşamasına getiren Galatasaray, rotasını Almanya'ya çevirdi. 

Sarı-kırmızılıların, performansıyla Türk Milli Takımı'na kadar yükselen 22 yaşındaki stoper Kaan Ayhan'ı transfer etmek istediği ifade edildi. 

Galatasaray yönetiminin, sezon başında Schalke'den Fortuna Düsseldorf'a transfer olan Kaan Ayhan'ın alarak savunmayı gençleştirmeyi amaçladığı belirtildi. Bundesliga 2'de mücadele eden Fortuna Düsseldorf'un, Kaan için 1.5 milyon euro istediği gelen haberler arasında.