Galatasaray'da transfer harekatı başlıyor

Video yükleniyor...

Galatasaray'da Bursaspor karşısında alınan 3 puan kara bulutları dağıtırken ortaya konan futbol teknik direktör Riekerink'i memnun etti. Riekerink karşılaşma sonrası oyuncularını tebrik ederken ''Son haftalarda yaşananlar sonrası sizden böyle bir tepki bekliyordum. Gösterdiğiniz tepki , sergilediğiniz mücadele ve ortaya koyduğunuz direnç için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İlk yarı sonuna kadar sizlerden bu mücadele ve arzuyla sahada olmanızı bekliyorum. Kalan 4 maçta 12 puan almak bizim için 1 numaralı öncelik '' dediği belirtildi. 

Sarı kırmızılılarda hedef 4 maçta 4 galibiyet olarak belirlenirken yönetim de yaklaşan transfer dönemi için kolları sıvamaya hazırlanıyor. Teknik direktör Riekerink'le yapılacak görüşmede transfer politikasının tam anlamıyla şekilleneceği ve hangi mevkilerin, hangi özelliklere sahip oyuncularla takviye edileceğinin kararlaştırılacağı belirtilirken mutlaka 1 forvet transferinin gerçekleştirileceği ifade edildi. 

Chedjou'nun Afrika Kupası'na gidecek olması nedeniyle stoperde de sıkıntı yaşanabileceğini düşünen Riekerink'in stopere de takviye isteyeceği ancak kesin kararların yönetimle Hollandalı teknik adam arasında yapılacak görüşmeden sonra netlik kazanacağı vurgulandı. 

Galatasaray'da Elazığspor'la oynanacak Türkiye Kupası maçı hazırlıkları da sürerken Riekerink'in karşılaşmada Süper Lig'de az şans bulan yedek oyunculara görev vereceği belirtildi.