Galatasaray'da Riekerink'in istediği forvet Rodallega

Video yükleniyor...

Galatasaray'da teknik direktör Riekerink tarafından istenen 2 forvetten birinin Akhisar Belediyesporlu Kolombiyalı Rodallega olduğu öğrenildi. 
 
Hollandalı teknik adamın transferi için onay verdiği Rodallega iki kulübün anlaşmasını beklerken, sarı kırmızılı yönetimin Akhisar Belediyespor'la masaya oturmaya hazırlandığı ve kadroda düşünülmeyen futbolcuları önereceği bildirildi
 
Galatasaray yönetiminin teknik direktör Riekerink'in kadroda düşünmediği Olcan Adın, Tarık Çamdal, Endoğan Adili ve Umut Bulut'u takasta önereceği ve futbolculara bu kararın bildirildiği aktarıldı. 
 
Akhisar Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan'ın önerilen 4 futbolcuyla ilgili teklifi değerlendirmek istediği belirtildi. Akhisar yönetiminin ise Rodallega için Galatasaray'dan bu futbolcuların dışında bir miktarda para isteyeceği ifade edildi. 
 
Transfer edilecek 2 forvetin yanı sıra kadrosuna bir de sol bek katmayı planlayan Galatasaray yönetiminin bu konuda önemli çalışmalar yaptığı bildirildi. 
 
Tarık ve Olcan'ı kadrosunda düşünmeyen teknik direktör Riekerink'in elinde sadece Carole ve Hakan Balta alternatifleri bulunuyor. Hakan Balta'nın stoperde görev yapması halinde ise sol bek mevkii oldukça zayıflayacağı için yönetimin bütçeyi zorlamayacak isimlere yöneldiği belirtiliyor
 
Öte yandan Galatasaray'da sakat futbolcuların tedavilerine ise devam ediliyor. Koray Günter dışında, Selçuk İnan, Serdar Aziz ve Semih Kaya'nın, Beşiktaş ile yapılacak süper kupa maçına yetişebilecekleri açıklandı.