Galatasaray'da Riekerink Sneijder kararını verdi

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek olan Galatasaray'da Wesley Sneijder'in durumu netleşmeye başladı. 
 
Riekerink, milli aradaki sakatlığının ardından geride kalan haftada takımla birlikte çalışmalara başlayan Hollandalı yıldıza, Trabzonspor maçında ilk 18 kişilik kadroda yer vermeyi planlıyor. Sakatlığını henüz atlatan Sneijder'i oyunun gidişatına göre sahaya sürmeyi düşünün Hollandalı teknik adamın Alman yıldız Podolski'yi ilk 11'de oynatacağı öğrenildi. 
 
Sezon başından bu yana kadrosunda zorunluluklar dışında değişiklik yapmayan Jan Olde Riekerink, Trabzonspor karşısında savunma kurgusunu değiştirmeyecek. Sabri, Chedjou, Hakan Balta ve Lionel Carole'ü sahaya sürecek. Bu 4'lünün önünde ise Selçuk İnan ve Tolga Cigerci yer alacak. 
 
Orta saha kurgusunu Bruma, Podolski ve Yasin ile oluşturacak olan Riekerink'in Trabzonspor karşısında gol silahı Eren Derdiyok olacak. 
 
Hollandalı teknik adam, hafta boyunca oyuncularıyla yaptığı toplantılarda Trabzonspor'un durumunun kendilerini yanıltmaması yönünde uyarılarda bulundu. Trabzonspor'un aldığı kötü sonuçların ölçü olmayacağını kaydeden Riekerink, sezonun şu ana kadarki en zor mücadelelerinden birine çıkacaklarının altını çizdi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Çaykur Rizespor - Gençlerbirliği canlı skor

Gaziantepspor - Kayserispor canlı skor

Akhisar Belediyespor -  Adanaspor maçı canlı izle

Galatasaray- Trabzonspor maçı canlı izle

Aytemiz Alanyaspor - Bursaspor maçı canlı izle