Galatasaray'da oynanan futbol yönetimi tatmin etmedi

Video yükleniyor...

Galatasaray, Kasımpaşa karşısında elde ettiği 2-1'lik galibiyetle zirve yarışına yeniden tutunurken oynanan futbol yönetimi tatmin etmedi. 
 
Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın haftayı beraberlikle kapatmasının ardından elde ettiği 3 puanla yeniden iddialı konuma gelen Sarı-kırmızılılar'da teknik direktör Jan Olde Riekerink oyuncularına uyarılarda bulundu. 
 
Kasımpaşa karşısında kazanılan 3 puanın çok değerli ve önemli olduğuna vurgu yapan Hollandalı teknik adamın, "Ortaya koyduğumuz futbol tatmin edici değil. Böyle bir oyunla zirve yarışında kalmamız çok zor. Artık herkes kendine çeki düzen vermeli" dediği öğrenildi. 
 
Savunma oyuncularını bireysel hatalar, hücum hattındaki isimleri de bitirici olmamaları nedeniyle uyaran Riekerink, Gaziantepspor maçıyla bu oyunu unutturmaları gerektiğini kaydetti.
 
Jan Olde Riekerink, yönetimden ise transfer talebinde bulundu. Yönetim ise takımın ilk yarının son haftalarda alacağı sonuçlara göre hareket etmeyi planlıyor. Kalan maçlarda alınacak sonuçlara göre bir yol haritası belirleyecek olan yönetim, ocak ayı transfer dönemi için Riekerink'le bir toplantı gerçekleştirecek. 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Medipol Başakşehir-Antalyaspor maç sonucu ve özeti

Fenerbahçe-Beşiktaş maç sonucu ve özeti
Kasımpaşa-Galatasaray maç sonucu ve özeti

Kayserispor-Trabzonspor maç sonucu ve özeti