Galatasaray'da öncelik ön libero ve forvet

Video yükleniyor...

Galatasaray yönetimi, transferde önceliği ön libero ve forvete verdi. Öte yandan Serdar Aziz'in bonservis bedeli ve oyuncunun alacağı ücret açıklandı.

Teknik direktör konusunda Hollandalı Riekerink'te karar kılan Galatasaray'da yönetim kadroyu şekillendirmeye başladı.

Sözleşmesi devam eden oyuncular yüzünden hem bütçe hem de kadro şişkinliği yaşayan sarı kırmızılı kulüpte yönetim ilk olarak ön libero ve forvet transferini bitirip, diğer oyuncular gittikten sonra resmi açıklamayı yapacak.

Galatasaray'a dönmek isteyen Felipe Melo, yüksek ücreti nedeniyle yönetim tarafından benimsenmezken, Brezilyalı yıldızın menajerine dönüş konusunda baskı yaptığı öğrenildi.

Akhisar Belediyespor'un Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega ile prensip anlaşması yapan yönetimin önümüzdeki hafta bu transferde de adımlar atarak ilk hedefini gerçekleştirmesi beklenriyor.

Bursaspor'dan sarı kırmızılı kulübe transfer edilen ve 4 yıllık sözleşmeye imza atan Serdar Aziz'in, yıllık 2 milyon Euro garanti ücret alacağı açıklandı.

Galatasaray'ın  KAP'a yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Serdar Aziz ve kulübü Bursaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne net 4 milyon 500 bin Euro tutarında bonservis ücreti ödenecektir" denildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Euro 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri

Puan Durumu

Canlı iddaa sonuçları


İtalya - İspanya maçı canlı izle