Galatasaray'da Mustafa Denizli kanunları başlıyor

Video yükleniyor...

Galatasaray'da hedef Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak Bursaspor maçından galip gelerek kötü gidişe dur demek.

Kasımpaşa maçıyla yeniden Galatasaray kariyerine başlayan Mustafa Denizli, oyuncularını Bursaspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlıyor.

Geride kalan Kasım ayında hiçbir resmi maçta galip gelemeyen Sarı-Kırmızılılar, Bursaspor'u yenerek yeni bir sayfa açmak istiyor.

Mustafa Denizli, Bursaspor maçıyla oyuncularının yeniden özgüven kazanmasını hedeflerken zorlu karşılaşmanın 11'ini de belirlemek için mesai harcıyor.

Son haftalarda kötü gidişin nedenini takım savunma olarak gören tecrübeli teknik adamın, bu bölgedeki oyuncularıyla özel olarak ilgileniyor.

Basit ve bireysel hataların önüne geçmek isteyen Mustafa Denizli'nin taktik antrenmanlarda takım savunmasını orta alandan başlatmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Güçlü ve mücadeleci bir orta saha kurgusunu isteyen tecrübeli teknik adamın Yasin Öztekin'i bu maçta yedek soyunduracağı gelen haberler arasında. Çalışmalarda oyuncularından pas hatası istemeyen Denizli'nin oyuncularından Yeşil-Beyazlı ekibe 90 dakika boyunca orta alanda pres yapmasını istediği kaydedildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Puan durumu

Maç özetleri

Galatasaray