Galatasaray'da Lassana Diarra olmadı, Cheick Tiote geliyor...

Video yükleniyor...

Galatasaray ön libero transferinde Lassana Diarra'da pürüzle karşılaşınca tercihini Fildişili Chieck Tiote'den yana kullandı.

Sarı kırmızılı kulüp prensipte el sıkıştığı 30 yaşındaki tecrübeli futbolcuyu İstanbul'a getiriyor. newcastle küme düştüğü için ingilz kulübünden ayrılmak isteyen Tiote ile yapılacak son görüşmelerin ardında Fildişili futbolcu ile sözleşme imzalanacak.

Galatasaray, Tiote transferinin resmiyet kazanmasının ardından çarşamba akşamına kadar bir forveti de kadrosuna katacak.   
Galatasaray'da duraklamalar nedeniyle oyuna eklenen sürede atılan golle kazanılan Kardemir karabükspor maçının ardından Akhisar belediyespor deplasmanında geriye düşülmesine karşın oyunun çevirilerek 3-1'lik galibiyetle Spor toto süper ligde 2'de 2 yapılması yüzleri güldürüyor.

Akhisar Belediyespor karşısında süper ligde 9. maçında 8. galibiyetini alan sarı kırmızılı takımda sergilenen futboldan memnun olan teknik direktör Jan Olde Riekerink, milli maç arasını da göz önüne alarak futbolcularına pazartesi gününden itibaren iki gün izin verdi.

İyi başlayamadıkları maçta geriye düşmelerine rağmen takımının gösterdiği dirençle oyunu çevirmesinden memnun olan Hollandalı teknik adam, futbolcularıyla yaptığı değerlendirmede, kendi oyununu rakibine kabul ettirmenin önemli olduğunun altını çizdi. Futbolcularını, yenilen gol dışında tempolu ve arzulu oynadıkları için kutlayan Riekerink, bu anlayışı bundan sonra da geliştirerek sürdürmeleri gerektiğini belirtti.

Kardemir Karabükspor maçında attığı golle takımını galibiyete taşıyan Eren Derdiyok, Akhisar Belediyespor karşısında da attığı golle takımının eşitliği yakalamasını sağlarken, ikinci yarıda sakatlarak oyundan çıktı. Eren'in yapılan kontrollerinin ardından önemli bir sorununun olmadığı açıklandı.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Konyaspor - Beşiktaş maç özeti ve sonucu

Kasımpaşa - Adanaspor maç özeti ve sonucu

Gaziantepspor - Trabzonspor maç özeti ve sonucu

Akhisar Belediyespor - Galatasaray maç özeti ve sonucu