Galatasaray'da Konyaspor maçı öncesi savunma sıkıntısı

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Türk Telekom Arena'da Torku Konyaspor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da savunma hattındaki eksikler teknik direktör Mustafa Denizli'yi düşündürüyor.

Takımın savunma jokeri haline gelen Hakan Balta'nın kart cezalısı olması, Osmanlıspor maçında sakatlanan Jason Denayer ve Semih Kaya'nın durumları Mustafa Denizli'yi zorunlu arayışlara itti.

Savunma kurgusunda Chedjou'nun yeri garanti görülürken Kamerunlu oyuncunun partneri belirlenmesi için sakatlığı Denayer'e göre biraz daha hafif olan Semih Kaya'nın durumu gözlemlenecek. Semih Kaya'nın iyileşmesi halinde savunmanın merkezi Chedjou-Semih ikilisiyle kurulacak. Eğer Semih, Torku Konyaspor maçına kadar hazır hale gelmezse Mustafa Denizli, Ryan Donk'u stoperde görevlendirecek.

Ancak Selçuk İnan - Ryan Donk ikilisini bozmak istemeyen Denizli'nin antrenmanlarda Koray Günter ile yakından ilgilendiği ve Koray'ın son durumunu gördükten sonra stoper tercihini yapacağı gelen haberler arasında.

Savunmanın sağında Martin Linnes'in yeri garanti görülürken Mustafa Denizli'nin solda formda Olcan Adın ile Lionel Carole arasında tercih yapması bekleniyor.

Almanya'daki tedavisini tamamlayarak Türkiye'ye dönen Lukas Podolski'nin takımla birlikte çalışmalara başlaması Mustafa Denizli'nin yüzünü güldürdü. Alman yıldızın antrenman eksiğini kapatmasını isteyen Denizli'nin son haftaların formda ismi Sinan Gümüş'ü yine ilk 11'de sahaya sürecek.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?