Galatasaray'da kırmızı alarm!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Gençlerbirliği ile başlayacak yoğun maç trafiğini kayıpsız atlatmanın hesaplarını yaparken, adeta seferberlik ilan edildi.
 
Milli maçlar arasında eksik çalışılması, milli takımlardan dönüşlerin riskli olması nedeniyle sarı kırmızılı teknik heyet, Gençlerbirliği ile başlayacak, Benfica ve Fenerbahçe derbisinden oluşan zorlu virajı kayıpsız atlatmanın hesaplarını yapıyor. 
 
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve yardımcılarının lige verilen arada tüm rakiplerini detaylı inceledikleri ve yoğun bir çalışma içinde oldukları belirtilirken, oyunculara her maçı teker teker düşünmeleri konusunda da telkinde bulundukları öğrenildi. 
 
İçerideki Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'yı konuk edecek ardından Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanına gidecek, bu maçın 4 gün sonrasında Eskişehirspor'u ağırlayıp Benfica'yla deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da Hamzaoğlu'nun oyuncularını uyardı. Hamzaoğlu'nun ''Beklentilerimizin dışında istemediğimiz sonuçlarla başladığımız ligde yakaladığımız seriyi sürdürüp Şampiyonlar Ligi'nde devam edebilmemiz için bu dönemi minimum kayıpla geçmemiz çok önemli. Ancak her maçı tek tek düşünmeli, her maça sırayla konsantre olmalıyız '' dediği ifade edildi. 
 
Sarı kırmızılılarda bu zorlu maçlar öncesi Burak ve Podolski'nin sakatlıkları sıkıntı yaratırken her iki oyuncunun durumu da yakından takip ediliyor. Milli takım kampındaki tedavisi süren Burak'ın en geç Benfica maçında tam olarak hazır halde takımdaki yerini alması hedeflenirken, Podolski'nin büyük olasılıkla Gençlerbirliği maçına yetişebileceği öğrenildi. 

Alman futbolcunun tedavisinin yoğun bir şekilde sürdüğü belirtilirken hafta içinde devam edecek tedavi programına vereceği yanıta göre kesin karar verileceği ancak en ufak bir olsalık bile gündeme geldiğinde kesinlikle riske edilmeyeceği vurgulandı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray