Galatasaray'da gündem Leiva, Bony ve Rodallega

Video yükleniyor...

Galatasaray'da takımdan gönderilecek isimler konusunda hareketli saatler yaşanıyor.

Pazar günü ikinci etap yurt dışı çalışmaları için Danimarka'ya gidecek olan Sarı-Kırmızılılar, birçok oyuncusuyla yollarını ayıracak.
 
Danimarka'da gelecek sezonun ideal kadrosuyla çalışma yapacak olan Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink'in verdiği rapor yönetim tarafından değerlendiriliyor.

UEFA'nın koyduğu 65 milyon euro'luk oyuncu bütçesi sınırına yaklaştığı için eksik olan bölgelerine takviye yapmakta zorlanan yönetim, bu isimlerle yollarını ayırdıktan sonra yeni transferler için en somut adımları atacak.

Takımda yer bulması beklenmeyen oyuncular Danimarka Kampı kafilesine dahil edilmeyecek ve yeni takımları için görüşmeler gerçekleştirilecek.

Sarı-Kırmızılılar, stratejisi 1 orta saha ve 2 forvetle transfer dönemini sonlandırmak. UEFA'nın koyduğu mali disiplin nedeniyle emin adımlar atmak isteyen Galatasaray Yönetimi, ilgilendiği her oyuncu için kıran kırana pazarlık yapıyor.

Uzun süredir gündemde olan Liverpool'dan Lucas Leiva, Manchester City'den Wilfred Bony ve Akhisar Belediyespor'dan Hugo Rodallega ile olan temaslar sıcak tutuluyor.

Ancak sarı-kırmızılılar, bu oyuncularla ilgili olarak olumsuz bir gelişme yaşanması durumunda alternatif listesini de hazırda tutuyor. Galatasaray'ın gelecek hafta sonuna kadar takımda düşünülmeyen oyuncularla yollarını ayırması ve yeni transferlerine de imza attırıp 2016-2017 sezonun kadrosuna son şeklini vermesi bekleniyor.

 
Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri