Galatasaray'da gözler Maitas Kranevitter'de

Video yükleniyor...

Transfere stoper takviyesiyle başlayan Galatasaray'da gözler ön libero ve forvete yapılacak transferlere çevrilirken ön libero mevkiinde en son olarak Matias Kranevitter isminin gündeme geldiği ve bu hafta için resmi teklif yapılacağı öğrenildi.

Bonservisi Atletico Madrid'te bulunan 23 yaşındaki futbolcunun sarı kırmızılılara önerilmesinin ardından scout ekibi ve teknik direktör Riekerink tarafından takibe alındığı ve agresif , pres gücü yüksek olan genç oyuncunun kulübü Atletico Madrid'le görüşülmesine karar verildiği öğrenildi.

Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün Çarşamba günü İspanya'ya giderek kulübüyle resmi görüşmelerde bulunacağı ve sarı kırmızılıların Maitas Kranevitter için Atletico Madrid'e kiralık olarak teklif sunacağı ifade edildi.

Kranevitter'e alternatif olarak sarı kırmızılıların listesinde 3 ön libero adayının daha bulunduğu belirtilirken genç oyuncu konusunda anlaşma sağlanılamaması halinde diğer adaylara yönelineceği öğrenildi.

Bu arada geçen sezon Real Madrid'ten bedelsiz olarak transfer edilen Jose Rodriguez için 2, 5 milyon euro karşılığında Mainz'dan resmi teklif geldiği ve anlaşma sağlandığı vurgulanırken önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı ifade edildi. Transferin resmilik kazanması halinde sarı kırmızılılar sözleşmesi gereği bonservis bedelinin %30'unu Real Madrid'e verecek.

Ayrıca geçen sezonu Inter'de kiralık olarak geçiren Telles'e de Porto'nun talip olduğu Galatasaray yönetiminin 7,5 milyon euroluk bonservis talebine karşılık Portekiz ekibinin 5, 5 milyonn euro teklif ettiği ifade edildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Euro 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri

EURO 2016 maç özetleri


Fransa -  İrlanda Cumhuriyeti maç sonucu ve özeti


Almanya - Slovakya maç sonucu ve özeti

Macaristan - Belçika maç sonucu ve özeti