Galatasaray'da gözler Beşiktaş derbisinde

Video yükleniyor...

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Çaykur Rizespor ile Türk Telekom Arena'da 0-0 berabere kalarak adını finale yazdıran Galatasaray'da gözler, Beşiktaş derbisine çevrildi.

Tarihinin en istikrarsız sezonlarından birini geçiren Sarı-Kırmızılılar'da bu şartlar altında elde edilen kupa finalistliği yüzleri güldürdü. Galatasaray'da hedef ligde kalan 3 ve kupa finalini de kazanarak taraftara teselli vermek olarak belirlendi.

Lig sıralamasında Avrupa vizesi alıp UEFA'nın verdiği cezayı bu sezon savmak isteyen Sarı-Kırmızılılar'da Beşiktaş derbisi sezonun en kritik mücadelesi olarak değerlendiriliyor.

Galatasaray'da derbi öncesinde tüm gözler Wesley Sneijder'in üzerinde olacak. Hollandalı yıldız, Çaykur Rizespor ile oynanan yarı final ilk maçında sakatlanmıştı. Çaykur Rizespor rövanşında kulübede bekleyen Wesley Sneijder, Beşiktaş derbisiyle takıma dönecek.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor yarı final rövanş maçında 70. dakikada oyuna dahil olan Sinan Gümüş de 88 günlük aradan sonra sarı-kırmızılı formaya kavuştu. 21 yaşındaki oyuncunun Çaykur Rizespor karşısında ortaya koyduğu performans teknik direktör Jan Olde Riekerink'ten geçer not aldı.

Hollandalı teknik adamın Beşiktaş derbisinde Sinan Gümüş'ü ilk 18 kişilik kadroya alması mücadelenin gidişatına göre de forma şansı vermesi bekleniyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Galatasaray haberleri


Spor Toto Süper Lig

Maç Özetleri

Puan Durumu


iddaa maç sonuçları bugün