Galatasaray'da gidecek oyuncular belli oldu

Video yükleniyor...

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak UEFA'dan aldığı 1 senelik men cezasını tamamlayan Galatasaray'da gelecek sezon yapılanması için yönetim titiz bir çalışma yapıyor. Kulübün mali yapısını önceliği olarak belirleyen Sarı - Kırmızılılar, gerek yeni teknik direktör seçimi gerekse de transfer edilen oyuncularla ilgili çok detaylı araştırmalar yapacak.

Yönetimin gelecek sezonki takımı yapılandırma anlamında en önemli yol haritası Jan Olde Riekerink'in hazırlayacağı rapor olacak. Sarı-Kırmızılılar, Hollandalı teknik adamın detaylı raporuna büyük önem veriyor.

Başkan Dursun Özbek'in liderliğinde yapılacak yönetim kurulu toplantısında yeni teknik direktör için izlenecek strateji masaya yatırılacak. Yönetim içinde Riekerink'le yola devam etme eğiliminde olan isimler de bulunuyor. Riekerink'in takımda yarattığı hava, oyuncularla arasındaki olumlu iletişim, geçirdiği süre içerisinde Türkiye'yi ve kadroyu tanıması bu görüşün ortaya çıkmasına neden oldu. Başta Riekerink olmak üzere diğer adaylar geniş bir çerçevede değerlendirilecek.

Teknik direktör konusunda bu çalışmayı gerçekleştirecek olan Galatasaray yönetimi, önceliğini ise kadro şişkinliğini ortadan kaldırmaya verecek. Yönetim takımda yer bulma ihtimali olmayan oyuncularla yollarını ayıracak. Başta Tarık Çamdal ve Jose Rodriguez olmak üzere transferinin ardından bekleneni veremeyen Ryan Donk'un ayrılması için çalışmalar gerçekleştirilecek.

Galatasaray Yönetimi, Kasımpaşa'dan büyük umutlarla transfer edilen ancak katkı sağlayamayan Ryan Donk için menajerlere yetki verdi. Başta Çin kulüpleri olmak üzere Hollandalı oyuncuya gelecek teklifler değerlendirmeye alınacak.

Kadro şişkinliğini azaltacak olan Sarı-Kırmızılı yönetim, geçen sezonu çeşitli kulüplerde kiralık olarak geçiren oyuncuların durumunu da masaya yatıracak. Başta Telles, Bruma ve Dzemaili olmak üzere yeni gelecek hoca bu isimlerin durumunu mercek altına alacak. Sarı-Kırmızılılar'da kiradan dönmesi beklenen en güçlü aday Blerim Dzemaili. Geçen sezon İsviçreli oyuncunun mevkiisinde büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray, Serie A'dan dönen tecrübeli oyuncuyu Florya'da tutmak istediği gelen haberler arasında.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Galatasaray

Spor Toto Süper Lig

Maç Özetleri

Puan durumu

canlı iddaa sonuçları