Galatasaray'da dev zirve

Video yükleniyor...

Avusturya kampını tamamlayarak İstanbul'a dönen Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Başkan Dursun Özbek'le biraraya gelerek takımın son durumu hakkında ayrıntılı bir rapor vereceği belirtildi.

Hamzaoğlu'nun hazırlık maçları dışında kampın genel ortamından ve oyuncularının çalışmasından son derece memnun olduğu ifade edilirken takım içinde eksik gördükleriyle takviyeye ihtiyaç duyduğu mevkiileri bir kez daha Başkan Özbek'le paylaşacağı öğrenildi.

Genç teknik adamın stoper yönündeki ısrarını bir kez daha tekrarlayacağı vurgulanırken Sercan Yıldırım'ın takımda kalması yönünde görüş bildireceği vurgulandı.

Melo'nun durumundaki belirsizlik sarı kırmızılıların elini kolunu bağlarken dün takımla birlikte İstanbul'a dönen Melo ile son bir görüşme daha yapacak olan Hamzaoğlu'nun Brezilyalı futbolcunun Inter'e gitmek yönündeki ısrarını kırmak için çaba sarfedeceği, kalması halinde yeni bir sözleşme yapılacağı yönünde de garanti verileceği öğrenildi.

Bir an önce Melo sorununu çözerek yeni sezon öncesi takım kadrosunu şekillendirmek isteyen Galatasaray'da teknik direktör Hamzaoğlu'nun Brezilyalı oyuncunun durumunun netleşmesinin ardından duruma göre takıma yeni katılan genç oyuncuları farklı bölgelerde alternatif olarak kullanmayı planladığı belirtilldi. Carole ve Rodriquez'i ön libero dışında savunmanın farklı yerlerinde de değerlendirebileceğini düşünen genç teknik adamın Carole'ü duruma göre sol kanatta ofansif olarak düşünüğü ifade edildi.

Kamp boyunca hazırlık maçlarında zaman zaman oyuncularını farklı mevkilerde deneyen Hamzaoğlu'nun Inter maçındaysa ideale yakın 11'ini sahaya sürerek takımın son durumunu tamamen görmeyi hedeflediği vurgulandı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray
 

Galatasaray transfer