Galatasaray'da Bruma gösterdiği performansla büyük bir beğeni kazandı!

Video yükleniyor...

Yeni sezon hazırlıklarını Danimarka'da sürdüren Galatasaray'da Bruma fırtınası esiyor.

Geçen sezonu Real Sociedad'ta kiralık olarak geçiren ve ardından takıma dönen Portekizli oyuncunun yaz kampındaki performansı teknik ekip, yönetim ve taraftarı yeni sezon öncesinde umutlandırdı.

Uygun bonservis bedeliyle satılması gündemde olan Bruma, Jan Olde Riekerink'in ısrarları ve ortaya koyduğu performansla bir anda takımın yıldızı haline geldi...

Oynadığı 4 hazırlık maçında 5 gol atan ve hücumda Wesley Sneijder ile uyumuyla gözdolduran Portekizli yıldız gelecek sezon Sarı-Kırmızılılar'ın en önemli kozu olacak.

Sarı-Kırmızılılar'da performansıyla büyük sevinç yaratan bir başka isim ise Blerim Dzemaili... İsviçreli oyuncu, Galatasaray'ın çözüm aradığı ön libero pozisyonundaki oyunuyla ilk 11'in en ciddi adaylarından biri olduğunu göstererek transfer için yoğun çaba sarfeden yönetimin elini güçlendirdi.

Transfer çalışmalarında ise orta alan ve forvete takviye yapmak isteyen yönetim arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Transferde hata yapmak istemeyen yönetim, Akhisar Belediyespor'dan Hugo Rodallega konusunda son pürüzleri gidermeye çalışıyor. Oyuncuyu ikna eden Sarı-Kırmızılılar, Akhisar Belediyespor ile pazarlıklarını sürdürüyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri