Galatasaray'da bayrak değişimi

Video yükleniyor...

Ziraat Türkiye Kupası'nda Dersimspor'u farklı yenerek gruplara kalan Galatasaray'da Podolski'nin form durumu teknik direktör Rikerink'i umutlandırdı.

Sezon başında yaşadığı sakatlık sonrası maç eksiği bulunan Lukas Podolski'nin durumunu test etmek isteyen Hollandalı teknik adam maç sonrası futbolcusuna teşekkür etti. Kendisine verilen programı eksiksiz uygulayan ve eskisinden daha sağlam dönen Alman futbolcunun güçlendirme çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

Galatasaray'da Podolski gösterdiği performansla teknik heyetin yüzünü güldürürken, Sneijder'ın Adanaspor maçında tedbir amaçlı olarak forma giyemeyeceği öğrenildi.

Trabzonspor maçı sonrası ağrıları artan Hollandalı futbolcunun, gerekirse Fenerbahçe derbisine kadar tedavi edileceği bildirildi.

Milli maç arasına kadar güçlendirme çalışmaları yapacak Sneijder'ın derbiye yüzde yüz hazır olması bekleniyor.

Trabzonspor maçında forma giyemeyen Hakan Balta'nın durumunun ise cuma günü yapılacak testlerden sonra kesinleşeceği ve teknik direktör Rikerink'in futbolcusunu hazır olmadan oynatmak istemediği öğrenildi.

Jan Olde Riekerink'in antrenmanlarda geçtiğimiz hafta olduğu gibi Semih - Chedjou ikilisini savunmanın göbeğinde oynatması bekleniyor.

Öte yandan Galatasaray yönetiminin geçtiğimiz hafta yapılan ve onay alınan olağanüstü kongre sonrası çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

Yönetimin Florya Metin Oktay tesisleri'ni taşımak için görüşmeler yapıyor. Sarı kırmızılıların tesislerini, Türk Telekom Arena'ya yakın bir yere taşımayı planladığı ve bu konuda bazı firmalarla görüştüğü öğrenildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Gaziantepspor - Osmanlıspor maçı canlı izle

Bursaspor - Atiker Konyaspor maçı canlı izle

Adanaspor - Galatasaray maçı canlı izle

Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı canlı skor