Galatasaray'da alarm! "Bir an önce yetiştirin..."

Video yükleniyor...

Kasımpaşa galibiyeti sonrası liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu oyuncularına 3 gün izin verirken sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Semih Kaya'nın milli maçlar nedeniyle lige verilen ara sonrası takıma katılmasının planlandığı öğrenildi.

Takıma verilen izne rağmen Semih'in tedavi programının süreceği belirtilirken günde 2 kez tedavi uygulanacak olan Semih'in özel bir antrenman programı da uygulayacağı , milli takımlardan dönecek oyuncularla birlikte takıma katılmasının hedeflendiği ifade edildi.

Teknik heyetin bu süreçte sağlık heyetiyle koordineli olarak Semih'in durumunu yakından takip edeceği ve genç futbolcunun Karabükspor karşılaşmasında oynayıp oynamayacağına bu program sonrasında karar verileceği belirtildi.

Sakatlığına rağmen Kasımpaşa karşısında forma giyen Sabri'nin milli maça arasında dinlendirileceği, ancak Karabükspor maçında oynamasına engel bir durum olmadığı ifade edilirken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun son haftalarda savunmada sıkça yaşanan hatalar nedeniyle Semih'in bir an önce takıma katılmasını istediği , onun dönüşüyle birlikte stoperde Chedjou - Semih ikilisinin yeniden birlikte oynamasının planlandığı vurgulandı.

Sağ bekteki sıkıntıyı Sabri'yle çözen sarı kırmızılılarda Hamzaoğlu'nun sol bekte görev verdiği Telles ve Olcan isimlerinin ofansa çıktığında geri dönüşlerinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle Hakan Balta'yı sol bekte kullanabileceği de belirtildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray