Galatasaray'a yeni sponsor

Galatasaray'a yeni sponsor
Galatasaray Kulübü, İtalyan Ariston firmasıyla sponsorluk sözleşmesi imzaladı.

Yapılan anlaşmaya göre, sezonun kalan bölümü ve gelecek sezonu kapsayan 1+1 yıllık sözleşme kapsamında sarı-kırmızılı kulüp, yıllık 500 bin dolar gelir elde edecek. Galatasaray Futbol Takımı'nın, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında giydiği çoraplarda Ariston logosu yer alacak.

Türk Telekom Arena'da düzenlenen imza törenine sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi İsmail Sarıkaya ve Ariston Thermo Group Merkez Asya ve Romanya Genel Müdürü Turgay Dağ katıldı.

Törende konuşan İsmail Sarıkaya, Galatasaray'ın Türkiye'nin en önemli sportif markası olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Sportif marka anlamında sadece kendimizle yarışıyoruz. Bunda da iddialıyız. Uluslararası kurumların bu sene içinde yaptığı değerlendirmede, Galatasaray, marka değeri ve elde ettiği gelir bakımında dünyada ilk 20 kulüp arasında. Bu marka değerine bağlı olarak, iş birliği yapacağımız firmalara çok önem veriyoruz. Bu firmaların alanında kendilerini ispat etmelerinin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Ariston da alanında kendini ispat etmiş bir marka. Bu imzayı bir iş birliğinin ilk adımı olarak görüyoruz. Gelecek sene sadece çorapta değil, diğer reklam alanlarımızda Ariston'u görmek istiyoruz."

Turgay Dağ ise kendileri açısından önemli bir anlaşmaya imza attıklarını vurgulayarak, "Şirketime böyle bir markayı kazandırdığım için çok mutluyum. Aynı zamanda taraftarı olduğum ve gönül verdiğim takım için çok mutluyum. Ben, doğmadan önce Galatasaraylı olanlardanım. İsmim, Turgay Şeren'den dolayı Turgay konulmuş. Ben daha doğmadan ailem Turgay adını vererek, beni Galatasaraylı yapmış. Benim için ayrı bir gurur kaynağı. Dünyada ilk 5 firma içindeyiz. Galatasaray'ın marka değeri bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.