Galatasaray'a müjde...

Video yükleniyor...

Bel fıtığı ameliyatı geçiren ve tedavisi için ülkesi Brezilya'da bulunan Felipe Melo ailesiyle birlikte İstanbul'a döndü.

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ve sağlık heyeti tarafından tedavi süreci yakından takip edilen Brezilyalı futbolcunun, ülkesinde bulunduğu süre boyunca aralıksız çalıştığı ve iyileşme sürecinin tahmin edilenden hızlı ilerlediği öğrenildi.

İstanbul'da bir dizi kontrollerden geçirilecek Felipe Melo'ya, sağlık heyetinin hazırlayacağı rapor doğrultusunda yeni bir tedavi ve antrenman programı oluşturulacak.

31 yaşındaki futbolcunun ameliyattan  1 ay sonra bu seviyede geri dönmesi Hamza Hamzaoğlu'nun yüzünü  güldürmesine karşın Brezilyalıya tam anlamıyla sağlığına kavuşmadan ağır antrenman yapmaması talimatı verdiği de öğrenildi.

Öte yandan milli arayı en verimli şekilde değerlendirmek isteyen Hamza Hamzaoğlu, günde çift antrenmanla ligde fazla süre alamayan oyuncularını kuvvetlendirmeye çalışıyor.

Hamzaoğlu, oyuncularının durumunu görmek için sarı kırmızılı ekiple doğup büyüdüğü Gümülcine şehrinin takımı Panthrakikos ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray