Galatasaray'a gün doğdu!

Video yükleniyor...

Milli maçlar nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen ara lider Galatasaray'da sakat oyunculara yaradı. 
 
Son yıllarda takımın en istikrarlı isimlerinin başında gelen Semih Kaya, milli ara sonrasında takıma tam anlamıyla dönmüş olacak. Ligin devre arasında hazırlık maçında sakatlanan ve ligde ikinci yarı itibariyle yeşil sahaya adım atamayan Semih Kaya'nın Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak Kardemir Karabükspor maçında forma hasretine son vermesi bekleniyor. Hamza Hamzaoğlu sakatlığını tamamen atlatan Semih Kaya ve Aurelian Chedjou ikilisinden oluşan savunma kurgusuyla sezonu tamamlayacağı gelen haberler arasında. 
 
Sakatlığında önemli bir aşama kaydeden bir başka isim ise Felipe Melo... Balıkesirspor maçında sakatlanmasının ardından operasyon geçiren Brezilyalı yıldızın tahmin edilenden daha kısa sürede takıma dönmesi bekleniyor. Operasyonun ardından Brezilya'ya giden ve tedavisinin ilk sürecini ülkesinde geçiren Felipe Melo'nun kısa sürede İstanbul'a dönüp saha çalışmalarına başlayacağı gelen haberler arasında. 
 
Milli takıma giden çok sayıdaki oyuncusu nedeniyle hazırlıklarını kısıtlı bir kadroyla sürdüren Sarı - Kırmızılılar'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, günde çift antrenman yaptırarak fazla süre bulamayan oyuncularının hazır olması için yoğun uğraş veriyor. Hamza Hamzaoğlu'nun, öğrencilerine, "Sıra gelmeyeceğini düşünmeyin. Ligde kalan haftalarda herkesin hazır olması gerekiyor. Bu yüzden herkes ilk 11'de başlayacakmış gibi hazırlıklarını sürdürmeleri" dediği öğrenildi. 
  
Bu arada Galatasaray'ın yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı yarın yapılacak. Lutfi Kırdar Merkezi'ndeki mali genel kurulda Sarı - Kırmızılı kulübün bütçesi üyelerin onayına sunulacak. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray