Cim Bom Tuchel'i bitirdi!

Video yükleniyor...

Galatasaray teknik direktör arayışlarında sona geldi. Sarı kırmızılı yönetimin Mancinin ayrılmasından sonra görüştüğü teknik direktörlerden Thomas Tuchel'le anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Almanya'da yapılan görüşmeler sonunda Mainz'la aralarında yaşanan tazminat krizini çözen 40 yaşındaki Alman teknik adamın Galatasaray'ın teklifini kabul ettiği ifade edildi.

2011 yılında Almanya'da yılın teknik direktörü seçilen Tuchel'in, Galatasaray'la şampiyonlar liginde başarılı olmak istediği öğreinildi.

Galatasaray'ın profesyonelleri Thomas Tuchel'le yapılan görüşmeleri sonuçlandırırken son kararı başkan Ünal Aysal'ın vereceği belirtildi.

Hafta içinde yurt dışına giderek bazı transferleri de noktalandırmayı planlayan ünal aysal'ın Thomas Tuchel'le yapacağı görüşmeden sonra kararını vermesi bekleniyor.

Başkan Ünal Aysal'ın teknik direktör konusunun yanı sıra mayıs ayında beklemeye alınan Mevlüt Erdinç konusunu da yeniden masaya yatırmayı planladığı bildirildi.

Önce Almanya'ya giderek teknik direktör sorununu çözmek isteyen başkan Aysal'ın daha sonra Fransa'ya geçerek Saint Etienne kulübüyle Mevlüt Erdinç pazarlığı yapacağı öğrenildi.

Türkiye'de tatilini geçiren Mevlüt Erdinç'le her konuda anlaşan Galatasaray'ın, başkan ünal aysal'ın girişimleriyle bu futbolcunun transferini bitirmesi bekleniyor

Galatasaray'ın transferdeki bir başka hedefi olan Olcan Adın konusunda ise hafta içinde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Milli futbolcunun Trabzonspor'la yapacağı görüşmeyi bekleyen sarı kırmızılı yönetim 3 milyon euro artı Salih Dursun'u bordo mavili kulübe önereceği belirtildi