Tiote İstanbul'da, gözler Diarra'da!..

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'e önce Kardemir Karabükspor ardından da Akhisar Belediyespor galibiyetleriyle başlayan Galatasaray, milli araya moralli girdi. 
 
Akhisar Belediyespor maçının ardından oyuncularına kazanılan 6 puan için teşekkür eden Jan Olde Riekerink, ilerleyen haftalarda eksiklerin hızla giderileceğini ve istenilen seviyeye ulaşmak için daha çok çalışmaları gerektiğini oyuncularına anlattı. 
 
Yönetim ise milli arada yoğun bir transfer mesaisi harcayacak. Eksik bölgeleri gidererek takımın son halini oluşturmak isteyen Galatasaray Yönetimi, milli maçların ardından başlayacak 3. haftaya 2016-2017 sezonunun kadrosunu Riekerink'e teslim etmenin hesaplarını yapıyor. 
 
Sarı-Kırmızılılar'da uzun süredir gündemde olan Lassana Diarra için son görüşmeler gerçekleştiriliyor. Oyuncu ve kulübü Marsilya ile büyük ölçüde anlaşan ancak Fransız yıldızın önceki takımı Lokomotiv Moskova ile arasındaki sorunun giderilmesini bekleyen Sarı-Kırmızılılar, kısa süre içinde bu transferi olumlu ya da olumsuz olarak neticelendirecek. 
 
Newcastle'dan Tiote'yi İstanbul'a getiren Galatasaray Yönetimi, Diarra'ya da son teklifini ve şartlarını sundu. Sarı-Kırmızılılar, bu şartların tamamının kabul edilmesi halinde Lassana Diarra'yı takıma dahil edecek. Yönetim bu şartlardan taviz vermemeye kararlı. 
 
Geride kalan 2 haftada attığı 2 golle takıma çabuk uyum sağladığını gösteren Eren Derdiyok'a da alternatif aranıyor. Yıldız golcünün, sezonun içinde sakatlık ya da cezalı duruma düşebileceği ihtimalleri gözönünde bulunduran Sarı-Kırmızılılar, milli arada bir golcü transferi daha yapmak için görüşmelerini sürdürüyor. 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
 

Konyaspor - Beşiktaş maç özeti ve sonucu

 

Gaziantepspor - Trabzonspor maç özeti ve sonucu

Akhisar Belediyespor - Galatasaray maç özeti ve sonucu


Fenerbahçe - Kayserispor maç özeti ve sonucu