Galatasaray Telles için rakam belirledi

Video yükleniyor...

Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında 9 gün İstanbul'da çalıştıktan sonra, 10 Temmuz Pazar günü İsviçre'nin Gwatt bölgesine gidecek.

Sarı-kırmızılılar, İsviçre'de gerçekleştireceği kamp boyunca 3 hazırlık maçı yapacak. 12 Temmuz Salı günü İsviçre Süper Lig ekiplerinden Thun ile karşılaşacak Galatasaray, Uhren Kupası organizasyonunda 17 Temmuz Pazar günü İsviçre Challenge Lig'den Zürih ile mücadele edecek. Sarı-kırmızılar, bu kupadaki diğer maçında 19 Temmuz Salı günü bu ülkenin bir başka Süper  Lig ekibi Young Boys ile karşılaşacak.

Galatasaray, yeni sezon öncesindeki ikinci kampını Danimarka'da yapacak. Young Boys ile oynayacağı maçın ardından İstanbul'a dönecek sarı-kırmızılı ekip, ikinci kamp dönemi için 23 Temmuz Cumartesi günü Danimarka'nın Aarhus şehrine gidecek ve 29 Temmuz Cuma gününe kadar bu kentte hazırlıklarını sürdürecek. Galatasaray, buradaki tek hazırlık maçında ise 26 Temmuz Salı günü Danimarka Süper Lig ekiplerinden Aarhus ile karşılaşacak.

Sarı-kırmızılılar yeni sezon çalışmaları kapsamında İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United ile 30 Temmuz Cumartesi günü İsveç'te özel maçta karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, İsveç'in Göteborg şehrindeki karşılaşmanın Ullevi Stadı'nda oynanacağı belirtildi.

Öte yandan Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon İtalyan ekibi Inter'e kiraladığı Alex Telles'in yönetime, futbol hayatını Türkiye'de sürdürmek istemediğini ilettiği öğrenildi.

UEFA'nın mali kriterleri nedeniyle oyuncu satmak zorunda olan sarı-kırmızılı yönetimin Brezilya oyuncuya, 6.5 milyon euro getirmesi durumunda takımdan ayrılabileceğini söylediği ifade edildi.

Telles ile Portekiz ekibi Porto'nun ilgilendiği, bu transferin birkaç gün içinde netleşeceği gelen haberler arasında.
Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Polonya - Portekiz maçı canlı skor

Galler - Belçika maçı canlı izle

EURO 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri

EURO 2016 maç özetleri