Galatasaray taraftarından anlamlı yarışma

Video yükleniyor...

Galatasaraylı taraftarlar, 2004 yılında kaybettikleri tribün arkadaşları Murat Elsaleh’in ismini yaşatmaya devam ediyor.

Murat Elsaleh adına düzenlenen Galatasaray fotoğraf yarışmasının, bu sene 9.'su düzenleniyor.

Hayatındaki en büyük iki tutkusu Galatasaray ve fotoğraf çekmek olan ancak 2004'te hayata gözlerini yuman Murat Elsaleh adına sarı kırmızılı taraftarların düzenlediği fotoğraf yarışması 9. yılına girdi. Yarışma bu sene de Galatasaraylı taraftarların Galatasaray temalı fotoğraflarının çekişmesine sahne olacak. Bu arada Alparslan Dikmen adına verilecek özel ödül ise tüm takım taraftarlarına açık olacak.

Murat Elsaleh Fotoğraf Yarışması'na katılmak isteyen taraftarların, çektikleri Galatasaray temalı fotoğrafları, 22 Mart'a kadar kişisel bilgileri ile birlikte [email protected] mail adresine göndermeleri gerekiyor.
 
9. Murat Elsaleh Fotoğraf Yarışması'nda 1.'ye 3.000, 2.'ye 1.500, 3.’ye ise 1000 TL ödül verilecek. Ayrıca dereceye girenler Galatasaray Store hediye paketinin de sahibi olacak.
 
Bu arada yarışma da bir de Alpaslan Dikmen Özel Ödülü verilecek. Tüm takım taraftarlarının katılabildiği Alpaslan Dikmen Özel Ödülünü kazanan fotoğrafın sahibine iPad hediye edilecek.
 
Ödül töreni 4 Nisan Cumartesi günü saat 14.30'da Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum ve Sergi Salonları’nda gerçekleştirilecek.
 
Detayli bilgi için www.elsaleh.org sayfasını ziyaret edebilirsiniz...
Galatasaray

GS haberleri

Canlı maç izle