Galatasaray Stefan Johansen ile anlaşmaya vardı!

Video yükleniyor...

Yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürderen Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, kadroyu yavaş yavaş gençlertirmek için önemli adımlar atacak.

Gelecek yıl için yapılacak transferlerde de ana prensip olarak kadro yaşının aşağıya çekilmesi hedefleniyor. Riekerink'in görüş ve raporları doğrultusunda hareket edecek olan yönetim transferde genç ve gelecek vaadeden isimlere sarı-kırmızılı formayı giydirecek.

Galatasaray'ın orta alana 3 takviye yapması bekleniyor. Bu üç isimden ikisinin ön libero olacağı kaydedildi.

Sarı-Kırmızılılar'ın ön libero konusunda büşük aşama kaydettiği ilk isim ise Stefan Johansen... Galatasaray yönetimi Norveçli oyuncuyla anlaşma sağladı. Kulübü Celtic'le yapılan görüşmelerde ise ufak tefek pürüzler kaldı.

Galatasaray'ın transferde yoğunlaştığı bir başka bölge ise hücum hattı. Sarı-Kırmızılılar, takımda banko oynayabilecek bir golcüyü kadrosuna katacak. Yönetim kulübün menfaatlerine uyması halinde ikinci bir forveti daha ttransfer edecek.

Bu arada Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink takıma iki gün izin verdi. Sarı-Kırmızılılar Perşembe yeniden Florya'da bir araya gelecek ve pazara kadar hazırlıklar tesislerde sürdürülecek. Galatasaray, 10 Temmuz Pazar günü ise ilk yurt dışı etap kamp çalışmaları için İsviçre'ye gidecek.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
EURO 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri

EURO 2016 maç özetleri

Almanya İtalya maç sonucu ve özeti

Fransa İzlanda maç sonucu ve özeti

Portekiz Galler maçı canlı izle

Almanya Fransa maçı canlı izle


-reklam01-