Galatasaray savunma hatalarına çözüm buldu

Video yükleniyor...

Galatasaray teknik direktörü Rikerink, Beşiktaş derbisinde yaşanan defans hatalarının önüne geçmek için yoğun uğraş veriyor. 
 
Derbinin ikinci yarısında yenilen golleri analiz ettikten sonra oyuncularına izleten Hollandalı teknik adamın, defans bloğunun göbeğinde oynayan Hakan Balta ve Chedjou ile de özel olarak görüştüğü öğrenildi
 
Chedjou'nun Beşiktaş maçında yaptığı hataları tekrar etmemesini isteyen Rikerink'in, bu futbolcuyu antrenmanlarda yedek takımda oynatarak da değişik bir metot izliyor. 
 
Kamerunlu futbolcunun özellikle hava toplarında yaptığı yanlışı düzeltmesi için Eren Derdiyok'a karşı oynatan Hollandalı teknik adamın, futbolcusunun antrenmanlarda zorlanmasını istiyor.
 
Bir yandan da Semih Kaya'yı hazır tutmayı planlayan Rikerink'in bu hafta defans kurgusunu değiştirmeyi düşünmediği, ancak maçın gidişatına göre bazı hamleler yaparak tüm oyuncularını hazır tutmak istediği bildirildi. 
 
Sarı-Kırmızılı takımda sakatlıkları süren futbolculardan Nigel de Jong'un hazır duruma geldiği, dizinin arkasındaki ağrıların geçtiği ve teknik direktör Rikerink'ten forma beklediği öğrenilrdi
 
Orta sahada Selçuk - Tolga ciğerci ikilisinden vazgeçmeyi düşünmeyen Rikerink'in hazır olmasını düşündüğü isimlerden biri de De Jong. Hollandalı teknik adam De Jong'u hamle oyuncusu olarak kullanmayı planlıyor. 
 
Antrenmanlara başlayan Podolski'yi de bu hafta 18 kişilik kadroya almak isteyen Rikerink, Antalyaspor maçının son bölümlerinde alman futbolcuyu oynatarak son durumunu görmeyi düşünüyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş - Galatasaray maç özeti ve sonucu

Fenerbahçe - Gaziantepspor maç özeti ve sonucu

Bursaspor - Kasımpaşa maç özeti ve sonucu

 

Trabzonspor - Atiker Konyaspor maç sonucu ve özeti