Ve Galatasaray resmi teklifi yapıyor

Video yükleniyor...

Galatasaray yönetimi uzun süredir temasta olduğu Eskişehirsporlu Tarık Çamdal için ilk resmi teklifi hafta başında yapacak.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampıyla sürdüren Galatasaray'da yönetim de transfer için arayışlarına devam ediyor.

Sarı kırmızılı yönetim teknik direktör Prandelli'nin isteği üzerine önceliği sağ bek transferine verirken, stoper konusundaki temaslar da hızlandırıldı.

Galatasaray yönetiminin bir süredir gündeminde olan Tarık Çamdal için ilk resmi temasın hafta başında sağlanması beklenirken, sarı kırmızılıların milli futbolcunun bonservisi için para artı 1 futbolcu önereceği belirtiliyor.

Tarık Çamdal'la daha önce görüşen ve her konuda anlaşan sarı kırmızılı yönetimin hafta başında Eskişehirspor'la yapılacak pazarlığın ardından bu transferi bitirmesi bekleniyor.

Galatasaray yönetimin Tarık Çamdal'ın yanı sıra stoper için çalışmaları da devam ediyor. sarı kırmızılılar Gremio'da kiralık olarak forma giyen, bonservisi Sao Paulo'da bulunan Rhodolfo için yapılan teklife verilecek yanıtı bekliyor.

Rhodolfo için kulübünden gelecek yanıta göre B planını belirleyen Sarı kırmızılı yönetimin, Cagliari kulübüyle Astori konusunda masaya oturacağı öğrenildi.

Öte yandan Galatasaray'ın Avusturya kampında çalışmalarını sürdüren Galatasaray'de teknik direktör Prandelli oyuncularına kuvvet çalışmaları yaptırmaya devam ediyor

Sarı kırmızılı takımın sabah yaptığı antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Yekta ve Semih katılırken, teknik direktör prandelli bu iki futbolcuyla yakından ilgilendi.

Geçtiğimiz sezonu sakat tamamlayan Bruma, Avusturya kampındaki performansıyla dikkat çekerken yaptığı ekstra antrenmanlarla yeni sezona hazırlanıyor.