Galatasaray Max Kruse'yi bitiriyor

Galatasaray Max Kruse'yi bitiriyor
Wolfsburg’un serbest bıraktığı yıldız oyuncunun, yönetimle masaya oturduğu ve imzaların an meselesi olduğu bildirildi

İki sezondur forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi: Max Kruse... Almanya'nın ünlü Bild gazetesi, Wolfsburg tarafından serbest bırakılan futbolcunun, Galatasaray ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı.

Sarı- kırmızılı yönetim ile Kruse'nin menajerinin masaya oturduğu belirtilirken imzaların kısa bir sürede atılmasının beklendiği ifade edildi. Bonservisi mi alınacak? Son dönemde futbolundan çok özel hayatı ile gündemde olan ve bu nedenle kendisine kulüp bulması istenilen 28 yaşındaki futbolcu bonservisiyle mi transfer edilecek yoksa kiralanacak mı; şimdilik bilinmiyor. Ancak 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kruse'nin Galatasaray'da forma giymeyi çok istediği ifade edildi. Daha önce Werder Bremen, St. Pauli, Freiburg ve Borussia Mönchengladbach ve Wolfsburg'ta forma giyen Kruse, Bundesliga'da çıktığı 166 maçta 42 gol kaydetti, 43 de asist yaptı. Kruse, bu sezon oynadığı 30 maçta 11 kez fileleri havalandırdı.

KUPAYI GETİRDİ
Max Kruse, Wolfsburg ile 1 Ağustos 2015'te Almanya Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. Bayern Münih ile oynanan ve normal süresi 1-1 sona eren karşılaşmayı Wolfsburg penaltılar sonucu kazanırken Kruse de 4. penaltıyı gole çevirip zafer de pay sahibi oldu.

Kaynak:
Fotomaç

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer
Fenerbahçe transfer
Galatasaray transfer
Trabzonspor transfer